Specialist in kantoorschoonmaak
We weten dat u veel hebt geïnvesteerd in het creëren van uw eigen kantoor. Ons reiniging methodiek zal de verspreiding van ziektekiemen en bacterien drastisch verminderen om uw collega’s gezonder te houden. Wij zijn specialisten in op het gebied van kantoorschoonmaak.

Hoe schoon is uw kantoor?
Miljoenen mensen over de hele wereld brengen een buitensporige hoeveelheid tijd door in een kantoorruimte, in de buurt van anderen. Dit maakt ze een belangrijke bron van ziektekiemen en ziektes. Dus hoe schoon is jouw kantoor?

Waterkoeler
Bijna een kwart van de knoppen van een waterkoeler wordt beschouwd als een serieus risico voor het overbrengen van ziektes.

Toetsenborden
Meeste toetsenborden op kantoor bevatten 70% meer bacteriën dan een toiletbril

Telefoons
Telefoons op kantoor bevatten meer dan 20000 ziektekiemen per cm2

Kranen op kantoor
75% van de kranen op kantoor zijn een risico voor het verspreiden van ziektekiemen

Tafels en vensterbanken
Griep en verkoudheidsvirussen kunnen wel 18 uur overleven op harde oppervlakten als tafels en vensterbanken. Daarbij verhoogt het aantal bacteriën met 31% per dag op harde oppervlakken die niet regelmatig worden schoongemaakt.

Bureautafels
Kantoormeubilair met name bureautafels is uit onderzoek gebleken 400 x viezer te zijn dan een toiletbril. Vooral het gebied rond de handen bevatten gemiddeld 10000 keer meer bacterie.

Verlaag ziektemeldingen
Laat het niet zo ver komen, verlaag uw ziektemeldingen op kantoor door een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd

Uit onderzoek is gebleken dat een schone en frisse werkomgeving leidt tot betere prestaties en hogere productiviteit bij werknemers op de werkvloer. Immers een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd. De representatieve en herkenbare schoonmaakmedewerkers van Brom Schoonmaakbedrijf zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en gastvrij.
Extra aandacht

Vergaderen in een schone ruimte is zeer bevorderend voor de werksfeer. Wij passen ons flexibel aan het werkritme van uw organisatie. Daarnaast maken wij uw ruimte optimaal schoon en nemen de wij de wensen van uw werknemers mee in het opstellen van ons werkschema. Zelfs als onverwachts extra aandacht gegeven moet worden in bepaalde ruimtes, dan zijn wij flexibel genoeg om extra werk over te nemen van u. Ook werkzaamheden die buiten de reguliere schoonmaak vallen kunnen we voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld kantoormeubilair verplaatsen of klein onderhoud verrichten.
Waarom Brom?

  • Vast aanspreekpunt;
  • Op maat gemaakte efficiënte werkschema’s;
  • Representatieve en vriendelijke schoonmaakmedewerkers;
  • Flexibel inzetbare schoonmaakkrachten;
  • Kwaliteit wordt bewaakt door regelmatige kwaliteitscontroles door onze gediplomeerde kwaliteitscontroleurs;
  • Flexibel inzetbaar ( ochtend, middag of avond schoonmaak);
  • Goed bereikbaar en snelle service;
  • Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten;
  • Vakkundig, ervaren en in het bezit van een SIEV kwaliteitscertificaat;
  • U bent altijd gegarandeerd van scherpe prijzen.

Contact

Hebben wij uw nieuwsgierig gemaakt naar meer? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat we precies voor u kunnen betekenen. Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op of we kunnen onder het genot van een kopje koffie alles bespreken.
Kantoorschoonmaak Utrecht