Corona schoonmaak
Anti-Corona Cleaning
Begin van de uitbraak van het corona virus hebben we besloten om ons te verdiepen in het ontsmetten en desinfecteren van ruimtes waar het covid - 19 virus was geconstateerd. Inmiddels hebben we na een aantal maanden expertise en ervaring opgebouwd om het corona virus te bestrijden.

Ons anti corona cleaning team zorgt voor een veilige werk en leefomgeving. Het is dankbaar werk om de mensen die in een stressvolle periode hebben gezeten; door een besmetting van covid 19; te helpen. Onze klanten zijn blij en opgelucht als we zijn geweest, dan kunnen ze eindelijk weer gebruik maken van hun leef en werkomgeving.

Wij desinfecteren hele woningen, appartementen, kamers in instellingen en kantoren.

Wil je ook dat we bij u langskomen om uw ruimte te ontsmetten en te desinfecteren om zo het covid-19 virus te bestrijden?. Vraag dan vandaag een vrijblijvend voorstel aan
Naar aanleiding van de Corona uitbraak hebben wij als schoonmaakbedrijf onze maatregelen moeten nemen. Wij hebben deze pagina ingericht naar aanleiding van de corona crisis en houden onze bezoekers graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en het nieuws op het gebied van corona en hygiëne maatregelen.

Daarnaast krijgen we de afgelopen weken steeds meer vragen van onze klanten om hun woning/kantoor of object grondig schoon te maken, daarom hebben we onze dienstverlening uitgebreid met onze ‘Anti-Corona Cleaning Teams’.

Hoe kunt u uw huis schoonmaken om de verspreiding van het coronavirus en andere infecties te voorkomen

Aangezien de pandemie van het coronavirus zich over de hele wereld verspreidt, is het een goed moment om te begrijpen hoe schoonmaken de verspreiding van ziekten kan helpen voorkomen en wat u kunt doen om het risico op infectie bij u thuis of op kantoor te verminderen.

Coronavirus wordt voornamelijk van persoon op persoon overgedragen via kleine druppeltjes speeksel of andere lichaamsvloeistoffen die in de lucht zweven na hoesten of niezen.

Verontreinigde objecten en oppervlakken kunnen ook belangrijk zijn bij de overdracht van ziekten

Het is echter logisch dat als iets dat besmet is met het virus het doorgegeven kan worden, bijvoorbeeld als een persoon het aanraakt en vervolgens zijn neus, mond of gezicht aanraakt.

Dus als iemand het risico loopt het virus bij u thuis of op werk te hebben, kan het schoonmaken om de hoeveelheid besmetting op oppervlakken te verminderen, uw risico op verdere overdracht van coronavirus verminderen. (Het vermindert ook het risico van overdracht van andere ziekteverwekkers.)

Wat is het verschil tussen reinigen en desinfecteren?

Er is een handig onderscheid te maken tussen reinigen en desinfecteren .

Reinigen betekent het fysiek verwijderen van organisch materiaal zoals ziektekiemen en vuil van oppervlakken. Desinfectie betekent het gebruik van chemicaliën om ziektekiemen op oppervlakken te doden.

Reiniging is erg belangrijk, omdat organisch materiaal het vermogen van het desinfecterende middel om ziektekiemen te doden kan remmen of verminderen.

Wat kan er besmet zijn in mijn huis?

Het is moeilijk precies te zeggen. Wanneer iemand hoest of niest, vooral als ze hun mond niet bedekken, is het waarschijnlijk dat de oppervlakken die zich in de buurt bevinden, besmet zijn.

Handen zijn vaak verantwoordelijk voor het overbrengen van ziekteverwekkers van de ene plaats naar de andere, dus items die mensen vaak aanraken, lopen het grootste risico om besmet te raken.

Veelvoorkomende items kunnen tv-afstandsbedieningen, koelkastdeuren, keukenkasten, keukenoppervlakken, kranen en deurgrepen zijn. En natuurlijk zijn er apparaten zoals telefoons en iPads, maar deze worden mogelijk niet vaak gedeeld of aangeraakt door anderen.

Wat moet ik gebruiken om schoon te maken en hoe?

Het coronavirus is een delicate structuur en is kwetsbaar in de omgeving. Zowel warmte als reinigingsmiddelen, inclusief zeep, kunnen de werking ervan stoppen.

Verontreinigde oppervlakken

Als een oppervlak vervuild raakt of u denkt dat het zou kunnen zijn, zal het virus worden gedood als u het schoonmaakt met een gewoon huishoudelijk desinfectiemiddel. Vergeet niet om uw handen te wassen na het schoonmaken (of gebruik een hand desinfecterend middel op alcoholbasis) en vermijd het aanraken van uw ogen, mond of neus.

Er zijn veel opties voor het reinigen, inclusief papieren handdoeken, doeken of wegwerpdoekjes.
Hoe je schoonmaakt is belangrijk. U wilt oppervlakken tijdens het reinigen niet "opnieuw besmetten". Hierbij helpt het om van de ene kant van een oppervlak naar de andere te werken, met een "S" -vorm om schoon te maken .

Als u een doek hergebruikt, vergeet dan niet deze daarna te wassen en te laten drogen. Wasdoeken in de wasmachine met normale wasvloeistof zullen het virus waarschijnlijk ook doden, vooral bij een warme was.

Servies en bestek

Wassen met heet water en afwasmiddel is prima voor servies en bestek. Een vaatwasser is zelfs nog beter, omdat hij heter water kan gebruiken dan uw handen kunnen verdragen.

Kleding en linnen

Gebruik de warmste stand die mogelijk is om vervuild wasgoed te wassen en laat het volledig drogen. Je wilt kleding of andere materialen misschien niet verpesten, dus kijk altijd naar de instructies van de fabrikant.

Wasgoed van iemand die ziek is, kan worden gewassen met items van andere mensen. Als u met vervuilde voorwerpen zoals handdoek of lakens omgaat, schud ze dan niet voor het wassen om het risico op besmetting van andere oppervlakken te verminderen.

En vergeet niet om uw handen onmiddellijk te wassen nadat u verontreinigd wasgoed hebt aangeraakt.

Preventie is het beste

Houd er rekening mee dat oppervlakken een rol spelen bij het overdragen van ziekteverwekkers, dus voorkomen dat ze in de eerste plaats besmet raken, is net zo belangrijk als schoonmaken. Er zijn enkele dingen die u kunt doen om de hoeveelheid vervuiling van oppervlakken in uw huis te verminderen:

- bedek je hoest en niest, idealiter met een tissue maar anders in je elleboog, en was je handen onmiddellijk

- was uw handen vaak, vooral nadat u naar de badkamer bent gegaan en voor het eten.

Anti Corona Cleaning Teams

We hebben jarenlang ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud van zakelijke objecten/kantoren en voor particulieren Wij willen onze expertise in hygiëne inzetten om de mensen te helpen met het desinfecteren tegen bacteriën en virussen.

Daarom hebben we Anti Corona Cleaning Team in het leven geroepen.

Wat kan het anti corona cleaning team doen voor uw woning/object/kantoor

  • Reiniging en desinfecteren van oppervlakken in gemeenschappelijke ruimtes van uw huishouden/kantoor;
  • Alle deuren desinfecteren met ontsmettingsmiddel
  • Alle lichtschakelaars, afstandsbedieningen, handgrepen, toiletten en gootstenen desinfecteren met ontsmettingsmiddel
  • Tafels, bureaus , stoelen en andere meubels ontsmetten;
  • Alle deurklinkers, lichtknoppen desinfecteren;

Call Now Button
Open chat