Hoe verwijder ik een koffievlek van een wit tapijt?

31 december 2019
Reacties 0
Categorie Schoonmaakblog
31 december 2019, Reacties 0

Hoe verwijder ik een koffievlek van een wit tapijt?

Het overkomt ieder weleens dat je per ongeluk koffie laat vallen over je  tapijt. Of dat je kinderen koffie omstoten op je nieuwe witte tapijt. Als je koffie laat uitdrogen dan trekt het in je tapijt in en dan ben je nog verder van huis. En zo’n vlek laten staan is ook geen gezicht. Heb je net een nieuw wit tapijt dan wil je die graag wit en fris houden.

Maak de koffievlek niet groter

Een koffievlek verwijderen moet op de juiste manier gebeuren. De koffievlek trekt namelijk snel je tapijt in. Ga niet met een natte spons de vlek wegpoetsen want dan smeer je de vlek nog verder uit. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Het kan meer dan één toepassing nodig hebben om de beste resultaten voor koffievlekken te bereiken. We adviseren je om nooit je tapijt te boenen of een cirkelvormige beweging te gebruiken voor het verwijderen van vlekken. Je wilt de tapijtvezels nooit ruïneren. Wees heel voorzichtig en secuur bij het behandelen van een koffievlek of vlek. Wees geduldig met het proces en geef jezelf over het algemeen voldoende tijd.

Maar hoe zorg je ervoor dat je die koffievlek op de juiste manier van je tapijt verwijderd?

Het is van belang dat je voorzichtig en de juiste methode hanteert om je tapijt te reinigen. Er zijn verschillende manieren om de vlekken van het tapijt te verwijderen.

Natuurlijke Methode:

  1. Er moet reinigingsmiddel gesproeid worden op het hele gebied van de koffievlek
  2. Sproei vervolgens lauw water op de vlek met behulp van een sproeiflacon.
  3. Droog het gebied met papieren handdoeken
  4. Probeer wat zuiveringszout op de top van de vlek te strooien om vocht te absorberen dat in de vlek aanwezig is.
  5. Laat het 15 minuten staan ​​en gebruik daarna een stofzuiger om de koffievlekresten op te zuigen.

Vlek nog niet weg?

Als de vlek nog steeds niet wordt verwijderd, moet de persoon in dat geval de hulp inroepen van een professionele schoonmaakster die het schoonmaakproces op een milieuvriendelijke manier zal uitvoeren, zodat het tapijt kan worden gereinigd zonder het milieu en de gezondheid van de persoon te beïnvloeden. Ze gebruiken ook de nieuwste technologische apparatuur die zal helpen bij het schoonmaakproces.

Vraag het de schoonmaakexpert

Professioneel tapijt reinigen is bij Brom Schoonmaakbedrijf geen onbekende. Sinds 1990 maken wij al tapijten schoon op een professionele manier. Brom is al meer dan 25 jaar de nummer één keuze voor vriendelijke, hoogwaardige, betaalbare schoonmaakdiensten in Utrecht. We bieden een snelle, betaalbare en kwalitatieve schoonmaakservice en onze vriendelijk schoonmaakexperts  garanderen dat u 100% tevreden bent. Lees hier meer over onze tapijtreinigingsservice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now Button
Open chat