Tapijtreiniging Utrecht

Uw tapijt en vloer vakkundig laten reinigen in Utrecht?

Wilt u uw tapijt en/of vloer laten reinigen bij u in de buurt van Utrecht en omgeving? Jarenlange ervaring met het grondig reinigen van tapijten en vloerbedekking voor zowel particulieren als zakelijk. Het stofzuigen van uw tapijt is niet voldoende om uw tapijt optimaal te reinigen. Professionele reiniging word aangeraden om er zeker van te zijn om al het vuil en de huisstofmijt uit uw tapijt of vloerbedekking te verwijderen.

Wij kunnen bij u komen voor uw tapijt en/of vloerbedekking vanaf 75m2
Tapijtreiniging Utrecht

Onze Mobile Clean Machine is het schoonmaakarsenaal voor

Dieptereiniging met onze Mobile Clean Machine

Onze unieke Mobile Clean Machine is een Amerikaanse vinding die korte metten maakt met het meest hardnekkige vuil. De machine blijft buiten het gebouw en kunnen d.m.v. aanvoer- afvoerslangen alle plaatsen in uw gebouw bereiken. Deze reinigt niet alleen uw tapijten en vloerkleed, maar ook uw meubelstoffen worden weer als nieuw.

Uw tapijt, vloer en meubels weer als nieuw met onze Mobile Clean Machine.

Wij gebruiken de sproei- en extractie methode voor een ultieme dieptereiniging van uw zachte vloeren. Eerst gaan we met onze krachtige borstelzuigers grondig stofzuigen, daarna worden vlekken handmatig behandeld. Vervolgens wordt de gehele zachte vloeroppervlak met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel ingespoten. Tot slot wordt met warm water en hoge druk van onze Mobile Clean Machine het vuil los gespoten en tegelijkertijd afgevoerd met de waterzuiger.

Waarom Brom?

Brom schoonmaakbedrijf maakt diverse soorten tapijten en vloerbedekking schoon. Onze specialisten gebruiken hun kennis en ervaring om de lastigste vlekken te verwijderen uit uw vloerbedekking of tapijt. Door gebruik te maken van de laatste technieken en verschillende methoden kunnen wij alle soorten tapijt of vloerbedekking deskundig reinigen.

Kwaliteitsgarantie

Uw tapijt weer zo goed als nieuw. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent met het resultaat.

Specialisten

Vakmensen die jarenlange ervaring hebben met het reinigen van tapijten en vloerbedekking.

Scherpe prijzen

Vraag makkelijk een prijsopgave aan en u zult zien dat wij scherpe prijzen hanteren.

Anti- Allergie behandeling

We verwijderen de huisstofmijten die zich graag nestelen in uw tapijt of vloerbedekking. Zodat u minder tot geen last meer krijgt van allergische reacties door uw tapijt.

Flexibel

Wij kunnen op locatie uw vaste tapijt reinigen U kunt er ook voor kiezen uw losse tapijt of vloerbedekking op te laten halen of zelf te komen brengen.

Innovatief

Met onze mobile clean machine kunnen we op locatie uw tapijt of vloerbedekking optimaal reinigen.

Milieuvriendelijk

Wij gebruiken alleen schoonmaakmiddelen die het milieu en uw tapijt niet aantasten

Snelheid

Binnen uiterlijk 7 dagen is uw losse tapijt gereinigd en behandeld.

Tijd voor een schoon tapijt

Huisstofmijt leeft graag in uw tapijt

Bij sterk vervuilende tapijten is de kans op gezondheidsklachten als allergieën groot. Deze gezondheidsklachten leiden vaker tot een hoger ziekteverzuim van uw collega’s. Dit komt doordat de huisstofmijten en andere ongedierte vrij spel krijgen om hun eitjes te verspreiden. Alleen stofzuigen is niet genoeg om deze ongedierte te bestrijden. Dieptereiniging van uw tapijten kan dit voorkomen en de gezondheidsklachten drastisch verminderen Daarnaast voorkomt regelmatig onderhoud van uw tapijt-, vloerkleed en meubelstoffen overmatige slijtage.

Vaste tapijt
en vloerbedekking

  • € 12,50 per m2 75-250 m²
  • € 10,00 per m2 251-500 m²
  • € 8,00 per m2 1000 m² en meer