Glazenwasser Utrecht

Onze ervaren glazenwassers zorgen voor een helder resultaat

U wilt goed voor de dag komen voor de bezoekers en medewerkers van uw bedrijf. Dan is het uiteraard belangrijk dat uw gebouw goed wordt onderhouden. Voor het reinigen van ramen, kozijnen en gevels bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de klassieke ladder spons en emmer methode kunnen we moeilijk bereikbare ramen en gevels reinigen door gebruik te maken van telescopische glasbewassing. Onze gekwalificeerde glazenwassers zorgen voor een optimale resultaat.

Wash service

Wat maken we schoon?

Laat uw gevels stralen

Bij het goed onderhouden van uw vastgoed zijn de gevels een belangrijk onderdeel. Daarnaast wordt uw gebouw aangetast door weerelementen en wordt de gevel op den duur steeds vuiler. Wij kunnen alle soorten gevels deskundig reinigen. Vuil, aanslag en graffiti worden professioneel verwijderd. Na het grondig reinigen bestaat de mogelijkheid om de gevel te beschermen door het te voorzien van een coating.

Een helder streeploos resultaat

We maken gebruik van de Osmose glasbewassingsmethode. Deze methodiek maakt gebruik van puur osmosewater voor een streeploos oppervlak. Door het enorm reinigend vermogen van puur water, zonder gebruik van chemische schoonmaakmiddelen (milieuvriendelijk), kunnen alle oppervlakten worden gereinigd.

De juiste partner voor het schoonmaken van al uw ramen, kozijnen en gevels.

We zijn gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud en glasbewassing. We verzorgen schoonmaakonderhoud en glasbewassing in Utrecht en in de rest van Nederland. We zijn sinds 1990 een begrip voor onze klanten. We leveren schoonmaakonderhoud en glazenwassers voor onder andere particulieren, kantoren, bedrijfsruimten, VVE´s, winkelcentra, scholen, onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen, sport en fitnessruimten en nog veel meer.

Contact met Brom Schoonmaakbedrijf B.V.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Als u uw gegevens achterlaat op de website ontvangt u een reactie binnen 24 uur.

Waarom Brom?

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Geheel vrijblijvend