Grote schoonmaak

Grote schoonmaak van uw woning

Wilt u uw woning grondig laten schoonmaken? Een grote schoonmaak van uw woning is uiteraard grondiger dan een reguliere schoonmaak van uw woning. Ons schoonmaakteam is flexibel inzetbaar en kunnen de grote schoonmaak van uw woning geheel verzorgen en uw hierin ontzorgen.

Als u wilt kunnen wij vaker per jaar bij u langskomen voor een grondige schoonmaak van uw woning. Een voordeel hiervan is dat u geen vaste schoonmaakhulp nodig heeft en dat uw woning toch voor aantal keer per jaar schoon blijft. Heeft u liever dat wij eenmalig langskomen? Die optie is er ook uiteraard. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 1 dag of dagdeel uw woning schoon opleveren.

Laat Brom Schoonmaakbedrijf de schoonmaak compleet voor u verzorgen.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-
Grote schoonmaak

Wat zeggen onze klanten?

5/5
grondige schoonmaak van woning

Werkwijze grondige schoonmaak

U kunt kiezen voor het laten schoonmaken van uw gehele woning, of u kunt kiezen voor het laten schoonmaken van een gedeelte van uw woning.

Op het aanvraagformulier kunt precies aangeven welke ruimtes/onderdelen u wilt laten schoonmaken.

Na het ontvangen van uw gegevens sturen wij u een vrijblijvend voorstel toe met een prijs op maat. Nadat u akkoord gaat met ons voorstel gaan wij de werkzaamheden inplannen. Wij zullen de uitvoeringsdatum met u afstemmen.

Waarom zou u voor ons kiezen voor een grote grondige schoonmaak van uw woning?

Dag van de uitvoering grote schoonmaak

Op de dag van uitvoering sturen wij een ervaren schoonmaakteam. In ons team hebben wij een voorman aangesteld die verantwoordelijk is voor de schoonmaakkwaliteit op locatie. Deze voorman zal bij aanvang samen met u een ronde lopen en uw wensen en aandachtspunten meenemen. Vervolgens gaat het schoonmaakteam direct voor u aan de slag.

Voor het eind van de werkzaamheden zal de voorman even een nacontrole samen met u uitvoeren. Eventueel punten van aandacht worden nog afgewerkt en tot slot kunt u aftekenen voor het uitgevoerde werk.

Bij ons kunt u veilig snel achteraf betalen via Tikkie Zakelijk.

Hoe lang duurt het schoonmaken van een woning

In de meeste gevallen kunnen we een gemiddelde woning binnen 4 uur of 8 uur schoon opleveren. Uiteraard ligt het ook aan de vervuilingsgraad en de grootte van de woning.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-

Wat doen wij tijdens een schoonmaak van uw woning?

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Geheel vrijblijvend

De juiste keuze voor de grondige schoonmaak van uw woning.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt gerust deze schoonmaaktaken aan ons overlaten. U heeft verder geen omkijken naar het reinigen van uw woning.

Grote schoonmaak van uw woning kan een flinke klus zijn die veel inspanning en tijd in kan nemen Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om keer op keer de beste resultaten te leveren. Wij hebben tot heden meer dan 100 woningen schoon opgeleverd.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-
grondige schoonmaak van woning

Bij het schoonmaken van uw woning is zorgvuldigheid van belang

Het schoonmaken van uw woning vereist veel kennis, geduld, tijd en zorgvuldigheid. Laat ons het harde werk voor u doen, wij leveren u een frisse, schone woning op. Een schone woning rekening houdend met uw budget. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Vraag bij ons een geheel vrijblijvend prijsvoorstel op voor de schoonmaak woning.

Onze jarenlange ervaring in het schoonmaken van woningen maakt ons de juiste partner voor al uw schoonmaakklussen in uw woning.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-