Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Grote grondige schoonmaak van woning: Vakkundige reiniging voor elke gelegenheid

Als schoonmaakbedrijf vinden we het van belang dat ook uw leefomgeving schoon dient te zijn. Of het nu gaat om een grondige schoonmaak na verhuizing, verbouwing, verhuur en verkoop van uw woning. We hebben de expertise in huis om dit voor u te verzorgen. Naast de grondige schoonmaak kunt u ook ons inschakelen voor de glasbewassing van de binnen en buitenzijde.

Gaat u verhuizen of heeft u een verbouwing achter de rug gehad dan kunnen wij begrijpen dat u hierin ondersteuning bij nodig kan hebben. Wij kunnen voor u de grondige schoonmaak verzorgen en ook de glasbewassing aan de binnen en buitenzijde.

Wat kunnen we precies voor u betekenen? Hieronder kunt u lezen welke specifieke diensten we aanbieden voor particulieren.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-

Waarom Brom?

Service

Bij ons staat de klant centraal, we vinden het belangrijk dat de klantentevredenheid hoog gewaardeerd wordt. We doen daarom net iets beter ons best om onze klanten tevreden te houden.

Snelheid

We zijn goed bereikbaar en kunnen snel en adequaat reageren op spoedklussen. Het kan voorkomen dat er bijvoorbeeld wateroverlast plaatsvind, dan zorgen we dat we snel ter plekke zijn om u te helpen met dit probleem, zodat u weer zo snel mogelijk aan het werk kunt.

Scherpe prijzen

Door efficiënte werkmethodes kunnen we marktconforme tarieven hanteren en kunnen voor elk budget scherpe prijzen aanbieden.

Onze particuliere dienstverlening

Grote schoonmaak

Glazenwasser voor particulieren

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Schoonmaken na verhuizing

Schoonmaak woning na verbouwing

Tapijtreiniging Particulier

UW WONING SCHOON VANAF €475,-