Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Schoonmaak voor particulieren
desinfecteren van woning
Schoonmaakservice voor particulieren

Brom Schoonmaakbedrijf Utrecht levert al jaren professionele schoonmaakdiensten voor particulieren. Het schoonmaken van uw huis kan soms een dagtaak zijn. Aangezien tegenwoordig beide partners werken is er weinig tijd over voor het grondig schoonmaken van uw woning. Of simpelweg te druk bent om het zelf uit te voeren. Het kan ook zijn dat u door gezondheidsredenen en/of leeftijd het niet lukt om uw woning goed te onderhouden van schoonmaak, maar wel graag zelfredzaam bent. Daarom hebben wij deze schoonmaakservice in leven geroepen, zodat u zich kunt concentreren op andere taken die uw dagelijks bezighouden. Of het nou gaat om eenmalige schoonmaak of periodiek schoonmaak. Wij passen ons aan uw schema.

Garantie op bekwaam en betrouwbaar schoonmaakhulp in huis

Helaas horen wij alsmaar te vaak dat mensen een onbekwame schoonmaakhulp in huis halen die achteraf niet de kwaliteit levert die is beloofd is of zich schuldig gemaakt van ontvreemding van eigendommen. Voorkom dit door een professionele schoonmaakhulp in te schakelen, want wij doen altijd een uitvoerige screening alvorens we iemand te werk stellen bij u thuis. De selectie begint al bij het aannemen van nieuw personeel door strenge selectieprocedures. Wij vinden het belangrijk dat ons personeel de Nederlandse taal goed beheerst. Daarnaast zijn onze professionele schoonmaakhulpen gecertificeerd en gediplomeerd. Zij beschikken ook over een juiste V.O.G. (Verklaring Omtrent Gedrag) en dienen zij zich te houden aan een geheimhoudingsplicht zodat uw gegevens en informatie altijd veilig zijn. Dit allemaal tezamen zorgt ervoor dat wij alleen betrouwbare en bekwame schoonmaakhulpen plaatsen bij u thuis.

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Wij geven standaard elke ruimte in uw woning de nodige aandacht, omdat schoonmaken een vak is.

Wij kunnen alle ruimtes binnen uw woning schoonmaken
 • Schone badkamer en fris sanitair
 • Optimale keuken reiniging
 • Schone badkamer en fris sanitair
 • Schone en frisse slaapkamers
 • Opgeruimde wasruimte en kledingkasten
 • Schone opbergruimte/schuur
 • Stofvrije woonkamer
 • Afvoeren huisvuil en reinigen vuilnisbakken

Totale schoonmaakhulp van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen

Bij ons bent u verzekerd van schoonmaakhulp van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Vraag nu bij ons een geheel vrijblijvende prijsopgave aan. Vraag nu snel en simpel een schoonmaakhulp aan.
Het is nu ook bij ons mogelijk om veilig en contactloos af te rekenen op ons servicepunt

 • Veilig betalen inclusief betaalbewijs
 • Wij accepteren naast contant geld alle pinpassen en creditcards.
 • Contactloze betalingen (NFC), Apple Pay en Android Pay

Wat kunnen wij nog meer voor u doen?

Call Now Button