Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Schoonmaak voor particulieren

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Als schoonmaakbedrijf vinden we het van belang dat ook uw leefomgeving schoon dient te zijn. Of het nu gaat om een grondige schoonmaak na verhuizing, verbouwing, verhuur en verkoop van uw woning. We hebben de expertise in huis om dit voor u te verzorgen. Naast de grondige schoonmaak kunt u ook ons inschakelen voor de glasbewassing van de binnen en buitenzijde.

Gaat u verhuizen of heeft u een verbouwing achter de rug gehad dan kunnen wij begrijpen dat u hierin ondersteuning bij nodig kan hebben. Wij kunnen voor u de grondige schoonmaak verzorgen en ook de glasbewassing aan de binnen en buitenzijde.

Wat kunnen we precies voor u betekenen? Hieronder kunt u lezen welke specifieke diensten we aanbieden voor particulieren.

Grote grondige schoonmaak van woning: Vakkundige reiniging voor elke gelegenheid
Is uw huis te laat voor een voorjaarsschoonmaak? Heeft u hulp nodig bij het opruimen na een feestje? Of wilt u uw huis weer tip top schoon hebben voor een belangrijk familiebezoek die u binnenkort verwacht?

Wat de reden ook is, de schoonmaakspecialisten van Brom schoonmaakbedrijf kunnen ervoor zorgen dat uw woning in topconditie blijft.

Wilt u elke maand, elke 3 maanden, elke 6 maanden of 1 x per jaar dat wij langskomen voor een grote schoonmaak? Dan hoeft u ook geen schoonmaakhulp meer in te zetten. Ook voor een eenmalige grondige reiniging van uw woning kunt u ons inschakelen.

Grote grondige schoonmaak
Achterstallig onderhoud?

Grote grondige schoonmaak

Lees Meer
Schoonmaak bij verbouwing
U heeft net uw huis laten verbouwen of u bent van plan uw huis te laten verbouwen. Maar hoe zit het nou met de schoonmaak achteraf? U kunt ervoor kiezen om het zelf te doen? Uit ervaring weten we dat er toch veel schoonmaakwerk bij komt kijken om de woning schoon op te leveren. Een grondige schoonmaak van uw woning kunt u ook uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Brom Schoonmaakbedrijf heeft al jarenlang ervaring met zulke schoonmaakklussen. De meeste woningen kunnen we al binnen een dag schoon opleveren met ons schoonmaakteam.

Verbouwings Schoonmaak
Voor een frisse woning

Verbouwings Schoonmaak

Lees Meer
Schoonmaak bij verhuizing
Gaat u binnenkort verhuizen? Wilt u uw oude woning schoon achter laten en/of wilt u uw nieuwe woning schoon hebben voordat u intrekt? Ons schoonmaakteam is flexibel inzetbaar en kunnen vaak voordat u verhuist de schoonmaak verzorgen.

Laat Brom Schoonmaakbedrijf de schoonmaak compleet voor u verzorgen bij tijdens uw verhuizing. Of u nu het hele huis schoon wilt maken of alleen bepaalde items op uw checklist, onze professionele schoonmaakteam staat voor u klaar.

Verhuis Schoonmaak
Omdat u extra druk bent met de verhuizing

Verhuis Schoonmaak

Lees Meer
Corona Schoonmaak - Desinfecteren van woningen
Is er een coronageval binnen uw familie/vrienden of bij uzelf? Gaat u binnenkort terug naar uw woning en wilt u met een gerust hart uw woning betreden. Laat dan vooraf uw woning professioneel desinfecteren. Ons Anti Corona Cleaning Team levert uw woning binnen 1 a 2 dagen coronaproof.
Corona Schoonmaak
Maak uw woning weer Coronavrij

Corona Schoonmaak

Lees Meer
Glasbewassing voor uw woning
Zoekt u naar een betrouwbare, vakkundige glazenwasser? Vanaf vandaag hoeft niet meer zelf uw ramen te wassen. Bespaar uw tijd door periodiek of eenmalig professioneel uw ramen en kozijnen te laten reinigen door onze ervaren glazenwassers.

Glazenwasser
Schone ramen het hele jaar door

Glazenwasser

Lees Meer
Vloerkleedreiniging
Het stofzuigen van uw vloerkleed is niet voldoende om uw vloerkleed optimaal te reinigen. Professionele reiniging wordt aangeraden om er zeker van te zijn om al het vuil en de huisstofmijt uit uw vloerkleden of vloerbedekking te verwijderen.
Vloerkleed Reiniging
Weer een fris vloerkleed onder uw voeten

Vloerkleed Reiniging

Lees Meer
Schoonmaak bij verhuur
Verhuurt u uw woning en vindt er zich een wissel plaats van een bewoner? Wilt u dat dat uw woning grondig schoongemaakt wordt voor de volgende huurder? Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Schoonmaak bij verhuur
Een schoon huis voor de volgende huurder

Schoonmaak bij verhuur

Gratis voorstel aanvragen
Schoonmaak bij verkoop
Wilt u uw huis sneller verkopen? Laat het dan grondig schoonmaken door een professionele schoonmaakdienst in te huren en maak een blijvende indruk bij potentiele kopers.

Bij het verkopen van een huis zijn er veel stappen die u dient te nemen om het uw huis in een goede staat te krijgen. Als u lange tijd in een huis hebt gewoond, kan het moeilijk zijn om te denken aan alles wat een koper zal zien en zoeken wanneer hij een huis binnenloopt.

Onze jarenlange ervaring met het grondig schoonmaken van woningen hebben we al menig huiseigenaren blij gemaakt met succesvolle schoonmaak. Hierdoor verkopen ze hun huis eerder.

U kunt ons eenmalig of vaker inschakelen bij:

 • Voordat u uw huis op de markt brengt
 • Voordat een huis wordt getoond / bij een open huis
 • Bij het overdragen van een koopwoning aan de nieuwe eigenaar

Woning sneller verkopen
Schoonmaak voor verkoop van uw woning

Woning sneller verkopen

Gratis voorstel aanvragen
Schoonmaakhulp met huishoudelijke hulp
We verzorgen schoonmaakhulp alleen voor zorginstellingen of bij een indicatie voor huishoudelijke hulp via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). ( die kunt u aanvragen via uw gemeente) of bij een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz)

Bent u een maatschappelijke- zorginstelling? Hebben uw cliënten schoonmaakhulp nodig omdat zij bijvoorbeeld door hun beperkingen dit niet alleen kunnen verzorgen. Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers kunnen dan wekelijks of dagelijks dit voor hen verzorgen. Doordat ook wij een steentje willen bijdragen in onze samenleving hebben wij deze dienst uitgerold.

Schoonmaak Thuis?
Professionele huishoudelijke hulp

Schoonmaak Thuis?

Schoonmaakhulp aanvragen
Wat kunnen we schoonmaken binnen uw woning?
 • Grofvuil afruimen en puinruimen
 • Woonkamer/Gangen en slaapkamers stofzuigen en dweilen
 • Keuken grondig schoonmaken en ontvetten
 • Toiletten en badkamer/tegelwerk grondig schoon maken.
 • Tapijten op locatie laten reinigen
 • Vloerkleden meenemen en grondig laten reinigen en deze weer te bezorgen
 • Verschillende soorten vloeren reinigen met onze schrobmachine
 • Gevels reinigen met hogedruk
 • Glasbewassing van de binnen- en buitenzijde
 • Garage/opbergruimte schoonmaken

Hoeveel kost het?
Hoeveel kost een schoonmaakservice bij Brom Schoonmaakbedrijf? Het hangt er allemaal af van de grootte van uw huis of appartement en de staat waarin het zich bevindt. Neem gerust contact met ons op zodat we de details van uw schoonmaakwensen kunnen bespreken. Klik hieronder voor het aanvragen van een vrijblijvend prijsvoorstel.

Gratis voorstel aanvragen

Call Now Button
Open chat