Schoonmaakbedrijf Utrecht

Een ervaren en betaalbaar schoonmaakbedrijf

Heeft u op het internet gezocht naar een gekwalificeerd schoonmaakbedrijf met een aantrekkelijk prijsniveau uit Utrecht en omgeving? Brom Schoonmaakbedrijf bedient, vanuit haar hoofdkantoor in Utrecht, zowel de zakelijke alsook de particuliere klanten in de gehele randstad.

Grote schoonmaak
Schoonmaakbedrijf Utrecht

Flexibel inzetbaar met het oog op uw schoonmaakwensen

Of het nu gaat om dagelijkse- , wekelijkse- of periodieke schoonmaak. Wij zijn flexibel inzetbaar en passen ons zoveel mogelijk aan uw wensen en eisen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek worden de benodigde schoonmaakwerkzaamheden in kaart gebracht en de afspraken op elkaar afgestemd. Aan de hand hiervan ontvangt u binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Ook leveren wij alle benodigde sanitaire artikelen zoals wc-papier, handzeepjes, handdispensers, handdoekjes en desinfecterende artikelen voor een fris en veilige toiletervaring.

Brom Schoonmaakbedrijf Utrecht biedt voor elke schoonmaakklus de juiste oplossing

Wij bieden u een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten zoals schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reinigingsmethoden voor kantoren, woningen of gebouwen en mogelijk andere objecten. Als gecertificeerde schoonmaakbedrijf onderhouden wij o.a. kantoren, bedrijven, VVE’sscholen, onderwijsinstellingen, zorgpraktijken, kinderdagverblijven en bouwlocaties.

Een schone werkomgeving is een veilige werkomgeving

Na de uitbraak van het Covid-19 virus is er de behoefte ontstaan bij onze bestaande en nieuwe klanten om hun werkomgeving extra grondig schoon te maken zodat de kans op verspreiding van risico bacteriën en bacillen wordt bestreden. Preventief te werk gaan door het hygiëne niveau hoog te houden behoort inmiddels tot ons specialisme. Ook voor eenmalige grondige schoonmaak en het desinfecteren van uw ruimte kunt ons inschakelen. Meer info? Klik hier.

Familiebedrijf sinds 1990

Ali Brom is de oprichter van Brom Schoonmaakbedrijf. In 1990 is hij kleinschalig begonnen. Door hard te werken, toewijding en passie voor het vak is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote onderneming. Mede dankzij een groot team van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers is dit gerealiseerd. Naast de drukke werkzaamheden in zijn bedrijf is hij graag actief bij maatschappelijke projecten.

Particulieren schoonmaakbedrijf Utrecht

Als schoonmaakbedrijf vinden wij het van belang dat ook uw leefomgeving schoon dient te zijn. Of het nu gaat om een grondige schoonmaak na verhuizing, verbouwing, verhuur en verkoop van uw woning. We hebben de expertise in huis om dit voor u te verzorgen. Naast de grondige schoonmaak kunt u ook ons inschakelen voor de glasbewassing van de binnen en buitenzijde. Meer info? Klik hier.

Gaat u verhuizen of heeft u een verbouwing achter de rug gehad dan kunnen wij begrijpen dat u hierin ondersteuning bij nodig kan hebben. Wij kunnen voor u de grondige schoonmaak verzorgen en ook de glasbewassing aan de binnen en buitenzijde.

Waarom Brom?