Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Bespaar op uw schoonmaakkosten

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Amsterdam en omgeving? Brom Schoonmaakbedrijf is de partner voor al uw schoonmaakdiensten in Amsterdam. We zorgen voor dagelijkse schoonmaakonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging en specialistisch reiniging. Sinds 1990 vormen we een begrip voor onze klanten.

We bieden scherpe tarieven doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een zo goed mogelijk resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Schoonmaakbedrijf Utrecht

Waarom Brom als schoonmaakbedrijf Amsterdam?

Bespaar op uw schoonmaakkosten, we bieden concurrerende schoonmaaktarieven. En dat zonder verlies op schoonmaakkwaliteit.

Sinds 1990 actief met ervaren en enthousiaste schoonmaakmedewerkers in Amsterdam met liefde voor het schoonmaakvak.

Flexibel en snel inzetbaar. We bieden een snelle schoonmaakservice en zijn ook voor spoedklussen in Amsterdam snel ter plekke.

Het ‘Wauw-schoonmaakeffect’ en resultaatgericht: Bij ons is het afgesproken resultaat pas behaald als u tevreden bent met on schoonmaakwerk.

Waar zijn we actief als schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Duidelijke afspraken en betrouwbaar

Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor de schoonmaak in Amsterdam? We vinden het zeer belangrijk om onze afspraken na te komen. U wilt namelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit regio Amsterdam waarvan u op aan kunt. We selecteren personeel op betrouwbaarheid en controleren regelmatig of de geplande uren daadwerkelijk zijn gemaakt. Dit doen we door een inzichtelijke tijdregistratie. We hanteren een selectieprocedure die toegesneden is op uw pand.

Schoonmaak voor elk budget

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een interessant prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Vast aanspreekpunt

U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken we gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken met uw vragen. Zo heeft u korte communicatielijnen met ons.

Hoge service en hoge kwaliteit van schoonmaakwerk

Onze bestaande klanten begrijpen wat de extra waarde is van onze service. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren; met zowel onze klanten als medewerkers; kunnen wij de schoonmaakkwaliteit garanderen. Omdat wij ons realiseren dat er onverwacht een schoonmaakbehoefte kan ontstaan, zijn we toegankelijk en kunnen met snelheid reageren op uw vragen. Onze missie is dat we onze diensten klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan we direct voor u paraat. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers zijn inzetbaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

Contact met Brom Schoonmaakbedrijf B.V.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via tel: 030 294 83 23 , e-mailen of via onderstaand contactformulier
Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Als u uw gegevens achterlaat op de website krijgt u antwoord binnen een werkdag

Meer info?

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Geheel vrijblijvend