Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Amsterdam en omgeving? Brom Schoonmaakbedrijf is de partner voor al uw schoonmaakdiensten in Amsterdam. We zorgen voor dagelijkse schoonmaakonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging en specialistisch reiniging.

Sinds 1990 vormen wij een begrip voor onze klanten. Onze specialiteiten zijn toegespitst op schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor kantoren, particulieren en bedrijven, winkelcentra, school- en onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen, sport en fitnescentra.

Goedkoop schoonmaakbedrijf Amsterdam

Bespaar op uw schoonmaakkosten. We bieden scherpe tarieven doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren wij een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen wij tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Waarom Brom als schoonmaakbedrijf Amsterdam?

 • Bespaar op uw schoonmaakkosten, we bieden goedkope schoonmaaktarieven. En dat zonder verlies op schoonmaakkwaliteit.
 • Sinds 1990 actief met ervaren en enthousiaste schoonmaakmedewerkers in Amsterdam met liefde voor het schoonmaakvak.
 • Flexibel en snel inzetbaar. We bieden een snelle schoonmaakservice en zijn ook voor spoedklussen in Amsterdam snel ter plekke.
 • Het Wauw schoonmaakeffect en resultaatgericht: Geen praatjes maar daden. Bij ons is het afgesproken resultaat pas behaald als u helemaal tevreden bent met de schoonmaak.
 • Vast aanspreekpunt
 • Duidelijke afspraken en betrouwbaar

  Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor de schoonmaak in Amsterdam? Wij vinden het zeer belangrijk om onze afspraken na te komen. U wilt namelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit regio Amsterdam waarvan u op aan kunt. Wij selecteren alleen betrouwbaar personeel en controleren regelmatig of de geplande uren daadwerkelijk zijn gemaakt. Dit doen wij door een inzichtelijke tijdregistratie. Wij hanteren een selectieprocedure die toegesneden is op uw pand.

  Goede schoonmaakkwaliteit tegen een scherpe prijs

  Doordat wij werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren wij een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen wij tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

  Vast aanspreekpunt

  U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken met uw vragen. Zo heeft u altijd korte communicatielijnen met ons.

  Sterke service en kwaliteit

  Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen wij de schoonmaakkwaliteit waarborgen. Omdat wij ons realiseren dat er onverwachts schoonmaakbehoefte kan ontstaan, zijn wij goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. Wij willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan wij direct voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

  Waar zijn we actief als schoonmaakbedrijf Amsterdam

  • Schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuidoost
  • Schoonmaakbedrijf Amsterdam Zuid
  • Schoonmaakbedrijf Amsterdam
  • Schoonmaakbedrijf Nieuw West
  • Schoonmaakbedrijf Amsterdam Noord
  • Schoonmaakbedrijf Oost
  • Schoonmaakbedrijf Westpoort
  • Schoonmaakbedrijf Centrum

Contact opnemen met Brom Schoonmaakbedrijf B.V. Amsterdam

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via tel: 030 294 83 23 , e-mailen of via onderstaand contactformulier

Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Als u uw gegevens achterlaat op de website krijgt u antwoord binnen een werkdag

Meer info?

Call Now Button