Schoonmaakbedrijf Houten

Bespaar op uw schoonmaakkosten

Heeft u op het internet gekeken voor een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Houten? Bij Brom Schoonmaakbedrijf bent u aan het juiste adres. Brom Schoonmaakbedrijf bedient vanuit Utrecht zowel particuliere als zakelijke klanten door het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening zoals schoonmaakonderhoudglasbewassing & vloeronderhoud. Sinds 1990 vormen wij een begrip voor onze klanten. Onze specialiteiten zijn toegespitst op schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor kantoren, particulieren en bedrijven, winkelcentra, school- en onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen, sport en fitnesscentra.

Schoonmaakbedrijf Houten
Schoonmaakbedrijf Utrecht

Waarom Brom als schoonmaakbedrijf Houten?

Bespaar op uw schoonmaakkosten, we bieden concurrerende schoonmaaktarieven. En dat zonder verlies op schoonmaakkwaliteit.

Sinds 1990 actief met ervaren en enthousiaste schoonmaakmedewerkers in Houten met liefde voor het schoonmaakvak.

Flexibel en snel inzetbaar. We bieden een snelle schoonmaakservice en zijn ook voor spoedklussen in Houten snel ter plekke.

Het ‘Wauw-schoonmaakeffect’ en resultaatgericht: Bij ons is het afgesproken resultaat pas behaald als u tevreden bent met on schoonmaakwerk.

Duidelijke afspraken en betrouwbaar

Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor de schoonmaak in Houten? Wij vinden het zeer belangrijk om onze afspraken na te komen. U wilt namelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit regio Houten waarvan u op aan kunt. Wij selecteren alleen betrouwbaar personeel en controleren regelmatig of de geplande uren daadwerkelijk zijn gemaakt. Dit doen wij door een inzichtelijke tijdregistratie. Wij hanteren een selectieprocedure die toegesneden is op uw pand.

Goede schoonmaakkwaliteit tegen een scherpe prijs

Doordat wij werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren wij een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen wij tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Vast aanspreekpunt

U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken met uw vragen. Zo heeft u altijd korte communicatielijnen met ons.

Sterke service en kwaliteit

Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen wij de schoonmaakkwaliteit waarborgen. Omdat wij ons realiseren dat er onverwachts schoonmaakbehoefte kan ontstaan, zijn wij goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. Wij willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan wij direct voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

Contact met Brom Schoonmaakbedrijf B.V.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via tel: 030 294 83 23 , e-mailen of via onderstaand contactformulier. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Als u uw gegevens achterlaat op de website krijgt u antwoord binnen een werkdag

Meer info?

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Geheel vrijblijvend