Specialistische reiniging

Specialisten in reiniging

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van specialistische reiniging weet Brom Schoonmaakbedrijf wat er allemaal bij komt kijken. Onze specialisten zijn gekwalificeerd en VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij altijd volgens de laatste veiligheidseisen uw opdracht uitvoeren. Zorgvuldigheid, veiligheid en kwaliteit, daar staan wij garant voor.

U kunt bij ons terecht voor:

Laat uw gevels stralen
Bij het goed onderhouden van uw vastgoed zijn de gevels een belangrijk onderdeel. Daarnaast wordt uw gebouw aangetast door weerelementen en wordt de gevel op den duur steeds vuiler. Wij kunnen alle soorten gevels deskundig reinigen. Vuil, aanslag en graffiti worden professioneel verwijderd. Na het grondig reinigen bestaat de mogelijkheid om de gevel te beschermen door het te voorzien van een coating.

Grondig onderhoud en duurzame bescherming van elke vloer
Een vloer heeft naast het dagelijkse stofzuigen en nat reinigen periodiek een grondige onderhoudsbehandeling nodig. Er zijn allerlei soorten vloeren, die elk op een eigen manier beschermd dienen te worden. Wij hebben voor elke type vloer de juiste behandeling. En maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen. Of het nu gaat om linoleum, natuursteen, marmer, kunststof, parket, of laminaat wij geven uw vloer altijd de beste behandeling.

Graffiti, een toenemend probleem dat niet meer uit het straatbeeld weg te denken is.
De kosten van de bestrijding van graffiti lopen in de miljoenen euro’s. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en middelen zijn wij in staat deze vervuiling te verwijderen zonder daarbij de ondergrond aan te tasten. Dit doen wij door gebruik te maken van van milieuvriendelijke “removers” of door een micronevel-straalsysteem. Om te voorkomen dat er nieuwe vervuiling plaatsvindt kunnen wij een anti graffiti coating aanbrengen. Daardoor is nieuwe vervuiling makkelijker te verwijderen.

Gespecialiseerde reiniging van plafond- en wandafwerking
Om de wanden en plafonds in optimale conditie te houden, is onderhoud van essentieel belang. Het kan voorkomen dat er schimmels of andere soorten vuil zijn opgebouwd in de loop der jaren. Het reinigen van uw wanden en plafonds vraagt om een juiste aanpak. Omdat elk oppervlak anders is vraagt dit om secuur te werk te gaan. Wij behandelen deze oppervlakte zonder de onderlaag aan te tasten.

Breng het zonnetje weer in huis
Of het nu gaat om uw gordijnen, zonwering of lamellen, wij zijn in staat bij lichte of zwaardere vervuiling deze op een vakkundige manier te reinigen. Op deze manier blijft uw raamdecoratie in optimale conditie.

Langer fris door een grondige reiniging van uw sanitair.
Het reinigen van het sanitair is een vast onderdeel van het dagelijks schoonmaakonderhoud. Een periodieke grondige reiniging van het sanitair wordt eveneens door ons verzorgd. De levering en verzorging van sanitaire producten is een van de diensten die wij uitvoeren.

Wij leveren:

  • Toiletpapier;
  • Papieren handdoekjes;
  • Handzeep;
  • Dispensers en automaten;
  • Damesverband containers.

Hardnekkig vuil is geen probleem voor onze hogedrukreinigers
Bijna alle oppervlakten kunnen worden gereinigd door onze hogedrukreinigers. Onze vakspecialisten hebben de kennis en ervaring om deze reiniging uit te voeren. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van milieuvriendelijke producten.

Een schone keuken is een must voor de horeca
Milieu- en hygiënische regels vragen om een periodieke grondige dieptereiniging van (groot-)keukens. Bacteriën en ongedierte kunnen zich makkelijk nestelen in uw keuken. Met onze specialistische apparatuur waaronder stoomreinigers worden keukenruimten grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Door ons planmatig onderhoud bent u gegarandeerd van een schone werkomgeving. Op die manier kunt u elke dag onbezorgd uw maaltijden serveren aan uw gasten.

Vakkundig, veilig, milieuvriendelijk en specialist in het reinigen van industriële ruimten
Bij het reinigen van interieur en exterieur van fabrieken en andere industriële ruimten is het van belang dat er veilig en verantwoord wordt gewerkt. Op het gebied van industriële schoonmaak zijn wij experts. Onze ervaren specialisten zijn VCA gekwalificeerd. en hebben veiligheid hoog in het vaandel. Wij gaan zorgvuldig en gestructureerd te werk om alle ruimten grondig schoon te houden. Met de juiste apparatuur en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen staan wij garant voor een blinkend resultaat.

Verzorging van planten en groen
Het onderhouden van uw planten en bloemen binnen uw gebouw, vergt de nodige aandacht. Elke soort plant heeft zijn eigen verzorging nodig. Wij helpen uw planten te onderhouden door o.a op tijd water te geven. Wij kunnen ook heggen bijknippen, bladblazen en schoffelen. Uw terras, entree en andere steenachtige oppervlakten kunnen wij schoonspuiten.

Bij calamiteiten zijn wij snel ter plaatse

Calamiteiten vraagt om grote deskundigheid, bereikbaarheid, flexibiliteit en snelheid van handelen. Calamiteiten, zoals storm- of waterschade kunnen immers op alle tijdstippen voorkomen. Niets is vervelender dan dat uw bedrijfsproces komt stil te liggen. Voor al onze klanten zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar om werkzaamheden op het gebied van schoonmaak uit te voeren. Door het snel organiseren van effectieve schoonmaakacties zorgen wij ervoor dat u bedrijfsproces zo spoedig mogelijk gecontinueerd kan worden. Wij beschikken over een ruim arsenaal aan medewerkers, machines en middelen om dit te realiseren.

Bij wateroverlast is het van belang dat verdere schadevorming wordt voorkomen en dat zaken die te ‘redden’ zijn worden gereinigd en in correcte staat worden overgedragen aan de eigenaar. Wij beschikken over de juiste apparatuur om het water af te voeren, bijvoorbeeld waterpompen en waterzuigers.

Spoedklus? Bel meteen met 030 294 83 23 (kantoortijden bereikbaar)

Noodnummer: 06 55 17 43 00 (24 uur/ 7 dagen per week bereikbaar).

De betrouwbare partner voor onderhoud van openbare ruimten

U kunt ons inschakelen voor het schoonmaakonderhoud van stations, openbare toiletten, bushaltes of het onderhouden van openbare pleinen. Jarenlange ervaring en de juiste medewerkers zijn de basis van ons succes. Wij werken voor verschillende gerenommeerde bedrijven, instellingen en partijen. Buiten de levering van de juiste kwaliteit werken wij ook snel, efficiënt en met zo min mogelijk oponthoud voor de gebruikers van uw openbare ruimte.

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Wilt u ook eens over de mogelijkheden praten of meer informatie ontvangen van ons specialistisch werk?

Geheel vrijblijvend