Specialistische reiniging

Specialisten in reiniging

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van specialistische reiniging weet Brom Schoonmaakbedrijf wat er allemaal bij komt kijken. Onze specialisten zijn gekwalificeerd en VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij altijd volgens de laatste veiligheidseisen uw opdracht uitvoeren. Zorgvuldigheid, veiligheid en kwaliteit, daar staan wij garant voor.

U kunt bij ons terecht voor:

Grondig onderhoud en duurzame bescherming van elke vloer
Een vloer heeft naast het dagelijkse stofzuigen en nat reinigen periodiek een grondige onderhoudsbehandeling nodig. Er zijn allerlei soorten vloeren, die elk op een eigen manier beschermd dienen te worden. Wij hebben voor elke type vloer de juiste behandeling. En maken gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen. Of het nu gaat om linoleum, natuursteen, marmer, kunststof, parket, of laminaat wij geven uw vloer altijd de beste behandeling.

Langer fris door een grondige reiniging van uw sanitair.
Het reinigen van het sanitair is een vast onderdeel van het dagelijks schoonmaakonderhoud. Een periodieke grondige reiniging van het sanitair wordt eveneens door ons verzorgd. De levering en verzorging van sanitaire producten is een van de diensten die wij uitvoeren.

Wij leveren:

  • Toiletpapier;
  • Papieren handdoekjes;
  • Handzeep;
  • Dispensers en automaten;
  • Damesverband containers.

Een schone keuken is een must voor de horeca
Milieu- en hygiënische regels vragen om een periodieke grondige dieptereiniging van (groot-)keukens. Bacteriën en ongedierte kunnen zich makkelijk nestelen in uw keuken. Met onze specialistische apparatuur waaronder stoomreinigers worden keukenruimten grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Door ons planmatig onderhoud bent u gegarandeerd van een schone werkomgeving. Op die manier kunt u elke dag onbezorgd uw maaltijden serveren aan uw gasten.

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Wilt u ook eens over de mogelijkheden praten of meer informatie ontvangen van ons specialistisch werk?

Geheel vrijblijvend