Het gezicht achter brom
Het gezicht achter Brom Schoonmaakbedrijf B.V.
De heer A.Brom is oprichter en directeur van Brom Schoonmaakbedrijf. In 1990 is hij kleinschalig begonnen. Door hard te werken, toewijding en passie voor het vak is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een middelgrote onderneming. Mede dankzij een groot team van gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers is dit gerealiseerd. Naast de drukke werkzaamheden in zijn bedrijf is hij graag actief bij maatschappelijke projecten. Voor zijn maatschappelijke verdiensten heeft hij in het jaar 2002 uit handen van Burgemeester Brouwer van gemeente Utrecht een koninklijke onderscheiding ontvangen. Overigens is de continuïteit van de onderneming gewaarborgd door opvolging vanuit de familie.

Brom schoonmaakbedrijf en de Maatschappij
Brom Schoonmaakbedrijf B.V. is zich bewust van haar rol in de maatschappij. Zij streeft zowel in de eigen organisatie als de samenleving naar duurzaamheid. Dit betekent dat wij naast ondernemerschap (profit) rekening houden met het effect van onze diensten en bedrijfsvoering op het milieu (planet). Daarbij hebben wij oog voor menselijke aspecten binnen en buiten het bedrijf (people). Het gaat er om een balans te vinden tussen people, planet en profit. Steeds vaker blijkt dat die balans leidt tot betere resultaten voor zowel de organisatie als de maatschappij.
Kwaliteit en certificering
Brom Schoonmaakbedrijf B.V. staat voor kwaliteit en service. Bij ons staat de klant centraal. Je kunt het onze klanten navragen, maar wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

Wij hebben onze bedrijfsprocessen daarom ook zo ingericht dat kwaliteit en service gewaarborgd blijft.

Wij zijn in het bezit van:

  • SIEV kwaliteitsmerk
  • Code Verantwoordelijk Marktgedrag
  • MVO partner keurmerk
  • VCA Keurmerk voor onze bouwprojecten
  • ECABO gecertificeerd wij zijn jarenlang een erkend leerbedrijf
Schoonmaakteam Brom Schoonmaakbedrijf
Call Now Button
Open chat