Schoonmaakbedrijf Amersfoort

Goedkoop schoonmaakbedrijf Amersfoort

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Amersfoort en omgeving? Brom Schoonmaakbedrijf is de partner voor al uw schoonmaakdiensten in Amersfoort. We zorgen voor dagelijkse schoonmaakonderhoud, glasbewassing, tapijtreiniging en specialistische reiniging.

Sinds 1990 vormen wij een begrip voor onze klanten. Onze specialiteiten zijn toegespitst op schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor kantoren, particulieren en bedrijven, winkelcentra, school- en onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen, sport en fitnescentra.

Bespaar op uw schoonmaakkosten. We bieden scherpe tarieven doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en middels een scherp inkoopbeleid hanteren wij een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen wij tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Waar zijn we actief als schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Waarom Brom als schoonmaakbedrijf Amersfoort?

Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor de schoonmaak in Amersfoort? Wij vinden het zeer belangrijk om onze afspraken na te komen. U wilt namelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit regio Amersfoort waarvan u op aan kunt. Wij selecteren alleen betrouwbaar personeel en controleren regelmatig of de geplande uren daadwerkelijk zijn gemaakt. Dit doen wij door een inzichtelijke tijdregistratie. Wij hanteren een selectieprocedure die toegesneden is op uw pand.  

Doordat wij werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren wij een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen wij tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken met uw vragen. Zo heeft u altijd korte communicatielijnen met ons.

Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen wij de schoonmaakkwaliteit waarborgen. Omdat wij ons realiseren dat er onverwachts schoonmaakbehoefte kan ontstaan, zijn wij goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. Wij willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan wij direct voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

Meer info?