Zakelijke diensten

Flexibel inzetbaar met het oog op uw schoonmaakwensen

De samenwerkingspartner voor al uw schoonmaakonderhoud

Of het nu gaat om dagelijkse- , wekelijkse- of periodieke schoonmaak. We zijn flexibel inzetbaar en passen ons zoveel mogelijk aan uw wensen en eisen.

Tijdens ons kennismakingsgesprek worden de benodigde schoonmaakwerkzaamheden in kaart gebracht en de afspraken op elkaar afgestemd. Aan de hiervan ontvangt u binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte.

Ook leveren we alle benodigde sanitaire artikelen zoals wc-papier, handzeepjes, handdispensers, handdoekjes en desinfecterende artikelen voor een fris en veilige toiletervaring.

Waarom Brom?

Service

Bij ons staat de klant centraal, we vinden het belangrijk dat de klantentevredenheid hoog gewaardeerd word. We doen daarom net iets beter ons best om onze klanten tevreden te houden.

Snelheid

We zijn goed bereikbaar en kunnen snel en adequaat reageren op spoedklussen. Het kan voorkomen dat er bijvoorbeeld wateroverlast plaatsvind, dan zorgen we dat we snel ter plekke zijn om u te helpen met dit probleem, zodat u weer zo snel mogelijk aan het werk kunt.

Scherpe prijzen

Door efficiënte werkmethodes kunnen we marktconforme tarieven hanteren en kunnen voor elk budget scherpe prijzen aanbieden.

Onze zakelijke dienstverlening

Kantoren schoonmaken

Schoonmaak onderhoud

Bouwschoonmaak

Corona schoonmaak- Desinfectie Schoonmaak

Glazenwasser Utrecht

Schoonmaak en portiekonderhoud voor VVE

Specialistische reiniging

Tapijtreiniging Utrecht

Tapijtreiniging Zakelijk

Trappenhuis schoonmaak