Kantoren schoonmaak Utrecht
Kantoren schoonmaken op maat

Kantoren schoonmaken doen wij al sinds 1990. Brom Schoonmaakbedrijf bedient vanuit Utrecht al jaren zakelijke klanten door het hele land. U kunt bij ons terecht voor dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak en eenmalige schoonmaakonderhoud. Een frisse, schone werkomgeving is fijner om te werken. Onze schoonmaakmedewerkers zijn flexibel en kunnen in de ochtend, middag of avond ingezet worden. Naast bekwaamheid en schoonmaakervaring zetten wij in op klantvriendelijkheid en gastvrij schoonmaakpersoneel. Het ondersteunen bij het verplaatsen van meubels en tafel binnen hetzelfde gebouw behoort ook tot de mogelijkheden. Wij leveren maatwerk omdat wij weten dat elk kantoor anders is.

Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd

Uit onderzoek is gebleken dat een schone en frisse werkomgeving leidt tot betere prestaties en hogere productiviteit bij werknemers op de werkvloer. Immers een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd. De representatieve en herkenbare schoonmaakmedewerkers van Brom Schoonmaakbedrijf zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en gastvrij.
Extra aandacht

Vergaderen in een schone ruimte is zeer bevorderend voor de werksfeer. Wij passen ons flexibel aan het werkritme van uw organisatie. Daarnaast maken wij uw ruimte optimaal schoon en nemen de wij de wensen van uw werknemers mee in het opstellen van ons werkschema. Zelfs als onverwachts extra aandacht gegeven moet worden in bepaalde ruimtes, dan zijn wij flexibel genoeg om extra werk over te nemen van u. Ook werkzaamheden die buiten de reguliere schoonmaak vallen kunnen we voor u uitvoeren, zoals bijvoorbeeld kantoormeubilair verplaatsen of klein onderhoud verrichten.
Waarom Brom?
 • Jarenlang ervaring op het gebied van schoonmaak van kantoren
 • Familiebedrijf met sociaal en milieuvriendelijk beleid
 • Kwaliteit wordt bewaakt door regelmatige kwaliteitscontroles door onze gediplomeerde kwaliteitscontroleurs;
 • Vakkundig, ervaren en in het bezit van een SIEV keurmerk
 • Op maat gemaakte efficiënte werkschema’s;
 • Flexibel inzetbaar ( ochtend, middag of avond schoonmaak);
 • Representatieve en vriendelijke schoonmaakmedewerkers;
 • Heldere afspraken en betrouwbaar schoonmaakbedrijf;
 • Vast aanspreekpunt;
 • Overal snel paraat (24/7 bij calamiteiten) ;
 • Geen langdurige contracten;
 • Bespaar op uw schoonmaakkosten door onze betaalbare schoonmaaktarieven;
Wat kunnen wij doen voor u?

We doen schoonmaakonderhoud van:
Betaalbaar en actuele scherpe tarieven
Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Oog voor de klant

Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service . We hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen we de schoonmaakkwaliteit waarborgen. Omdat we ons realiseren dat er onverwachts schoonmaakbehoefte kan ontstaan, zijn we goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. We willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan we direct voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Vraag dan meteen hieronder een geheel vrijblijvend en gratis een schoonmaakofferte aan.

Gratis offerte aanvragen

Kantoren schoonmaken
Call Now Button
Open chat