Trappenhuis schoonmaak

     

We werken snel en vakkundig met weinig oponthoud

Trappenhuis laten schoonmaken is een hele klus vooral als het lang niet goed is onderhouden. Wij hebben jarenlang ervaring met het schoonmaakonderhoud van trappenhuizen, trappenhallen en galerijen.

Wij begrijpen heel goed dat tijdens de schoonmaakwerkzaamheden de bewoners van het aangelegen trappenhuis of trappenhal gebruik willen en kunnen maken van de trappen. Wij proberen zo snel mogelijk en vakkundig te werken zodat er zo min mogelijk oponthoud is.

Stairwell in and Office
Schoonmaakbedrijf Utrecht

Waarom Brom?

Vriendelijk en vakkundig schoonmaakpersoneel

Alvorens we gaan beginnen dan communiceren wij altijd met de bewoners of vve eigenaren op welke dag en tijd de schoonmaakwerkzaamheden gaan plaatsvinden. Wij zullen dan dit ook van te voren aangeven aan de bewoners middels een brief die we verspreiden onder de bewoners, zodat ze er rekening mee gehouden kan worden. Als er objecten zijn van bewoners zoals planten, inloopmatten, rollators en dergelijke dan zullen wij om de objecten heen schoonmaken. Daar letten we extra goed op.

Veiligheid tijdens het schoonmaakonderhoud van de trappen

Wij houden altijd rekening met de veiligheid van de gebruikers van de trappenhal en het wooncomplex, door duidelijk en vriendelijk te communiceren dat het hier en daar wat glad kan zijn. Wij maken gebruik van gele waarschuwingsborden, schoonmaakmethoden dat het zo snel mogelijk opdroogt en oplettende schoonmaakpersoneel uiteraard, zodat we altijd veilig kunnen werken!

Netjes geregeld! Wij laten het altijd netjes achter

Nadat de werkzaamheden klaar zijn zorgen we ervoor dat het netjes wordt achtergelaten, wij ruimen alles op en traptreden vrij van lakstrepen en mocht het nodig zijn dan vegen we rondom het trappenhuis enof kelderbox alles schoon

Expert in schoonmaak van trappenhuizen

Schoonmaakonderhoud van trappenhuizen en trappenhallen bij Brom Schoonmaakbedrijf B.V. betekent dat wij Vereniging van Eigenaren woningcorporaties ontzorgen van het gehele schoonmaakproces. Als u ons inschakelt voor uw schoonmaakwensen dan werken we altijd vanuit een efficiënte benadering met behoud van kwaliteit. U zoekt immers een partner die oog heeft voor de wensen van de eigenaren. Wij hebben sinds 1990 ervaring met het onderhouden van VVE’s en wooncomplexen.

Bij het schoonmaken van trappenhuis denk aan:

Wat doen wij nog meer voor VVE’s en woningcorporaties?

Waarom Brom?

Netjes geregeld!

Heeft u interesse om met ons in gesprek te gaan over de schoonmaak en wat wij kunnen betekenen voor uw Vereniging? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan.

Geheel vrijblijvend

Werkgebied Brom Schoonmaakbedrijf werkgebied

Actief in verschillende regio's

Vanuit Utrecht bedienen wij al onze klanten in Utrecht en omgeving. Wij zijn actief aan het werk in UtrechtNieuwegeinIJsselsteinHoutenMaarssenDe MeernDe BiltBilthovenZeist. Ook zijn wij actief in de randstad in Amsterdam, Rotterdam en omgeving. Dit houdt in dat wij altijd bij u in de buurt zijn om uw schoonmaakonderhoud te verzorgen.