Schoonmaak en portiekonderhoud voor VVE

     

Schoonmaak- en portiekonderhoud voor VVE

Schoonmaak en portiekonderhoud bij Brom Schoonmaakbedrijf B.V. betekent dat wij Verenigingen van Eigenaren ontzorgen van het gehele schoonmaakproces. Als u ons inschakelt voor uw schoonmaakwensen dan werken we altijd vanuit een efficiënte benadering met behoud van kwaliteit. U zoekt immers een partner die oog heeft voor de wensen van de eigenaren. Wij hebben sinds 1990 ervaring met het onderhouden van VVE’s en wooncomplexen.

Wat doen wij voor VVE’s?

Waarom Brom?

Netjes geregeld!

Heeft u interesse om met ons in gesprek te gaan over de schoonmaak en wat wij kunnen betekenen voor uw Vereniging? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan.

Geheel vrijblijvend

Werkgebied Brom Schoonmaakbedrijf werkgebied

Maakt u zich geen zorgen, want wij ontzorgen

Wij zijn een schoonmaakbedrijf dat de klant centraal stelt in onze bedrijfsvoering. Wij richten onze activiteiten rondom de behoefte en wensen van onze klanten. Dit betekent voor VVE’s dat wij op maat werken en samen met u bekijken welke schoonmaakactiviteiten voor uw verenging van belang is. Zodat u altijd een schone en representatieve portieken, hallen, trappen of galerijen heeft.

Actief in verschillende regio’s

Vanuit Utrecht bedienen wij al onze klanten in Utrecht en omgeving. Wij zijn actief aan het werk in Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Houten Maarssen, De Meern, De Bilt, Bilthoven, Zeist. Ook zijn wij actief in de randstad in Amsterdam, Rotterdam en omgeving. Dit houdt in dat wij altijd bij u in de buurt zijn om uw schoonmaakonderhoud te verzorgen.