Schoonmaken na verhuizing

Schoonmaken na verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen? Wilt u uw oude woning schoon achter laten of wilt u uw nieuwe woning schoon hebben voordat u intrekt? Ons schoonmaakteam is flexibel inzetbaar en kunnen voordat u verhuist de schoonmaak geheel verzorgen.

In de meeste gevallen kunnen wij binnen 1 dag of dagdeel uw woning schoon opleveren.

Laat Brom Schoonmaakbedrijf de schoonmaak compleet voor u verzorgen. 

UW WONING SCHOON NU AL VANAF €475,-

Wat zeggen onze klanten?

5/5
Edward Witlox
Lees verder
Brom Schoonmaakservice ingehuurd om in 1 dag woning van 3 verdiepingen schoon te maken voor aanstaande verkoop. 2 medewerkers waren op afgesproken tijd aanwezig. Keurig voorkomen. Goed georganiseerd. Correcte handeling. Gehele waslijst aan schoonmaakverzoeken correct uitgevoerd. Huis zag er enorm schoon uit. RVS keuken was weer als nieuw. Ramen binnen en buiten gezeemd. vloeren gedweild en badkamer scheen als een zonnetje. Echte aanrader.
Martijn Klamer
Lees verder
De schoonmakers van Brom hebben alles in mijn verkochte huis grondig gereinigd. Offertes en communicatie met personeel wat de planning doet is zeer goed. Ik hoop voorlopig niet meer te gaan verhuizen maar als dit weer gebeurd mag Brom wederom mijn huis reinigen!!
Gera Klaasse- Barneveld
Lees verder
Zeer goede en heldere communicatie, zowel met het maken van de afspraak als op de dag van schoonmaken. Fijn personeel. Zeer goed resultaat. Ik zeg: doe zaken met dit bedrijf!
Previous
Next

Wat doen we tijdens een schoonmaak van uw woning?

Werkwijze schoonmaak na verhuizing

U kunt kiezen voor het laten schoonmaken van uw gehele woning, of u kunt kiezen voor het laten schoonmaken van een gedeelte van uw woning.

Op het aanvraagformulier kunt precies aangeven welke ruimtes/onderdelen u wilt laten schoonmaken.

Na het ontvangen van uw gegevens sturen wij u een vrijblijvend voorstel toe met een prijs op maat. Nadat u akkoord gaat met ons voorstel gaan wij de werkzaamheden inplannen. Wij zullen de uitvoeringsdatum met u afstemmen.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-

Dag van de uitvoering verhuisschoonmaak

Op de dag van uitvoering sturen wij een ervaren schoonmaakteam. In ons team hebben wij een voorman aangesteld die verantwoordelijk is voor de schoonmaakkwaliteit op locatie. Deze voorman zal bij aanvang samen met u een ronde lopen en uw wensen en aandachtspunten meenemen. Vervolgens gaat het schoonmaakteam direct voor u aan de slag.

Voor het eind van de werkzaamheden zal de voorman even een nacontrole samen met u uitvoeren. Eventueel punten van aandacht worden nog afgewerkt en tot slot kunt u aftekenen voor het uitgevoerde werk.

Bij ons kunt u veilig snel achteraf betalen via Tikkie Zakelijk.

Hoe lang duurt een verhuisschoonmaak

In de meeste gevallen kunnen we een gemiddelde woning binnen 4 uur of 8 uur schoon opleveren. Uiteraard ligt het ook aan de vervuilingsgraad en de grootte van de woning.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-

Waarom zou u voor ons kiezen voor de schoonmaak van uw woning na verhuizing?

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Geheel vrijblijvend

De juiste keuze voor de schoonmaken na verhuizing van uw woning.

Kwaliteit en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt gerust deze schoonmaaktaken aan ons overlaten. U heeft verder geen omkijken naar het reinigen van uw woning.

Schoonmaak van uw woning na een verhuizing kan een flinke klus zijn die veel inspanning en tijd in kan nemen Wij hebben alle ervaring en kennis in huis om keer op keer de beste resultaten te leveren. Wij hebben tot heden meer dan 100 woningen schoon opgeleverd.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-

Bij het schoonmaken van uw woning na verhuizing is zorgvuldigheid van belang

Een schone woning na verhuizing vereist veel kennis, geduld, tijd en zorgvuldigheid. Laat ons het harde werk voor u doen, wij leveren u een frisse, schone woning op. Een schone woning rekening houdend met uw budget. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit tegen scherpe tarieven. Vraag bij ons een geheel vrijblijvend prijsvoorstel op voor de schoonmaak woning.

Onze jarenlange ervaring in het schoonmaken van woningen maakt ons de juiste partner voor al uw schoonmaakklussen in uw woning.

UW WONING SCHOON VANAF €475,-
5/5