Schoonmaak winkelcentrum

Een bruisend aantrekkelijk winkelcentrum

Een groot winkelaanbod, mooie winkels en veel bezoekers is wat u graag ziet. Een schoon winkelgebied, in en om het winkelcentrum, is belangrijk voor het runnen van een succesvol winkelcentrum. Als het winkelcentrum constant schoon wordt gehouden is dit goed voor het imago van het winkelcentrum wat resulteert dat bezoekers er graag komen. Brom Schoonmaakbedrijf heeft jarenlange ervaring met het schoonmaakonderhoud van winkelcentra, winkels en winkelgebieden.

Schoonmaak winkelcentrum

Waarom Brom?

Kwaliteit gewaarborgd

Bij ons krijgt u goed schoonmaakonderhoud en glasbewassing i.c.m. vriendelijk, representatief schoonmaakpersoneel. Wij voeren periodiek kwaliteitscontroles uit om onze kwaliteit te kunnen waarborgen en te garanderen. De hygiëne beleving van uw bezoekers op goed peil houden is ons doel hierbij. Alles voor een frisse schone uitstraling van uw winkelcentrum.

Glazenwasser Utrecht - Brom Schoonmaakbedrijf - Glasbewassing

Contact opnemen

Hebben wij uw nieuwsgierig gemaakt naar meer? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat we precies voor u kunnen betekenen. Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op of we kunnen onder het genot van een kopje koffie alles bespreken.

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Geheel vrijblijvend