Schoonmaak voor scholen en onderwijsinstellingen

Scholen schoonmaak is een vak apart

Schoonmaken van scholen vergt een andere aanpak dan bijvoorbeeld kantoorschoonmaak. Scholen hebben te maken met drukke en minder drukke periodes zoals tijdens de vakantieperiode en evenementen die ervoor zorgen dat uw schoonmaakwensen steeds wijzigt. De aanpak voor scholen schoonmaak is heel divers omdat je te maken hebt met peuters in het primaire onderwijs tot studenten op de universiteit.

schone universiteit

Uw school of onderwijsinstelling weer schoon op hoog niveau

Zoals u waarschijnlijk al weet hebben de resultaten en productiviteit op uw school een direct verband met de hygiëne van uw schoolgebouw. Hoe schoner uw onderwijsinstelling, hoe beter de gebruikers kunnen concentreren en presteren. Immers hier geldt ook een opgeruimde ’school’ is een opgeruimd hoofd. Onze ervaren en deskundig schoonmaakkrachten zorgen ervoor dat uw school of onderwijsinstelling onderhouden wordt volgens uw eisen en afspraken. Wij maken gebruik van innovatieve machines i.c.m. ouderwetse vakmanschap om hoogkwalitatief schoonmaakwerk af te leveren. Ook kunnen wij bijspringen als er evenementen rondom uw school zijn of als er extra werkzaamheden moeten gedaan worden in de schoolvakanties. Brom Schoonmaakbedrijf heeft jarenlange ervaring met het werken voor verschillende soorten onderwijsinstellingen zoals basis- en voortgezet onderwijs, hoge scholen en universiteiten. Ook voor particulieren en volwassen onderwijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Scholen schoonmaak specialistische reiniging

Kwaliteitsbewaking door inspecties/DKS

Omdat veel onderwijsinstellingen meerdere locaties hebben of een collectief vormen met meerdere scholen is de bewaking van de schoonmaakkwaliteit van hoog belang. Wij bieden daarom inzicht en overzicht van de schoonmaakdienstverlening door periodieke kwaliteitsinspecties uit te voeren. Deze inspecties laten wij doen door onze vakkundige kwaliteitscontroleurs die tevens gediplomeerd zijn en werken volgens het DKS systeem (Dagelijks Kontrole Systeem). Wij geven dan onze schoonmaakkrachten instructies om het zodanig kwaliteitsniveau te waarborgen.

Specialistische werkzaamheden

Naast het schoonmaakonderhoud zijn ook de uitvoering van specialistische werkzaamheden in scholen en onderwijsinstellingen belangrijk. Zorgvuldig periodiek vloeronderhoud zorgt voor duurzaam gebruik van de ruimten en voor een hygiënisch resultaat. Hetzelfde geldt voor glasbewassing, gevelonderhoud en overige specialistische reiniging. Bij verantwoord onderhoud zorgt dit direct voor een beter gebruik door de leerlingen en een aangename omgeving en professionele uitstraling van school. Voor elke locatie stellen wij een programma op maat samen, waarbij we uitgaan van het meest haalbare tegen het beschikbare budget.

Waarom Brom?

Contact

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar meer? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat we precies voor u kunnen betekenen. Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op of we kunnen onder het genot van een kopje koffie alles bespreken. Referenties kunnen we op aanvraag verschaffen.

Geheel vrijblijvend