Schoonmaker Utrecht

Zakelijk en particulier

Zoekt u een schoonmaker uit utrecht en omgeving ? Die uw schoonmaakzorgen wegneemt? Wilt u het eens en altijd goed regelen? Dan bent u bij juiste adres.

Brom Schoonmaakbedrijf bedient vanuit Utrecht zowel particuliere als zakelijke klanten door het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening zoals schoonmaakonderhoudglasbewassingtapijtreiniging & vloeronderhoud. Sinds 1990 vormen wij een begrip voor onze klanten. Onze specialiteiten zijn toegespitst op schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor kantoren, particulieren en bedrijven, winkelcentra, school- en onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen, sport en fitnescentra.

Volledig opgeleide en verzekerde professionals

Particulieren schoonmaakbedrijf Utrecht

Wij richten ons ook op particulieren met ons schoonmaakbedrijf in Utrecht en omgeving. Wij vinden dat het naast je werk ook thuis schoon moet zijn. En daarvoor hebben we onze particulieren diensten uitgerold. U kunt ons inschakelen voor het reinigen van al uw woonruimten voor zowel de binnen als de buitenkant. Denk hierbij aan periodieke of eenmalige schoonmaakonderhoud van je gehele woning. Ook glasbewassing hoort hierbij. Soms is het goed om een schoonmaakspecialist in te schakelen die u kan helpen bij het optimaal reinigen van uw woning. Lees hier meer over onze dienstverlening voor particulieren.

Schoonmaakdeskundige die precies weten wat goed is om het schoon te houden

Schoonmaakexperts met professionele apparatuur

Duidelijke afspraken en betrouwbaar

Zoekt u een betrouwbare en ervaren partner voor de schoonmaak in Utrecht? Wij vinden het zeer belangrijk om onze afspraken na te komen. U wilt namelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Utrecht en omgeving waarvan u op aan kunt. Wij selecteren alleen betrouwbaar personeel en controleren regelmatig of de geplande uren daadwerkelijk zijn gemaakt. Dit doen wij door een inzichtelijke tijdregistratie. Wij hanteren een selectieprocedure die toegesneden is op uw pand.

Goede schoonmaakkwaliteit tegen een scherpe prijs

Doordat wij werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren wij een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen wij tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Vast aanspreekpunt

U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken met uw vragen. Zo heeft u altijd korte communicatielijnen met ons.

Sterke service en kwaliteit

Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen wij de schoonmaakkwaliteit waarborgen. Omdat wij ons realiseren dat er onverwachts schoonmaakbehoefte kan ontstaan, zijn wij goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. Wij willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan wij direct voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

Contact met Brom Schoonmaakbedrijf B.V.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via tel: 030 294 83 23 , e-mailen of vraag meteen een gratis vrijblijvende offerte aan.

Geheel vrijblijvend