De juiste samenwerkingspartner op het gebied van schoonmaak

Jarenlange expertise op het gebied van schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische schoonmaak maakt ons een geschikte samenwerkingspartner. Vanuit ons kantoor in Utrecht bedienen wij landelijk onze klanten naar tevredenheid. Wij zijn dan ook actief voor verschillende branches. Wij zijn inmiddels bekend met de verschillende normen, wensen en eisen die deze branches van ons vragen op het gebied van schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistisch schoonmaakonderhoud.
Kantoorschoonmaak

Uit onderzoek is gebleken dat een schone en frisse werkomgeving leidt tot betere prestaties en hogere productiviteit bij werknemers op de werkvloer. Immers een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd. U kunt kiezen uit eenmalige, wekelijkse, dagelijkse of periodieke schoonmaak. Lees hier meer over onze schoonmaak voor kantoren.

Scholen en onderwijsinstellingen

Schoonmaken van scholen en onderwijsinstellingen vergt een andere aanpak dan bijvoorbeeld kantoorschoonmaak. Scholen hebben te maken met drukke en minder drukke periodes zoals vakantieperiodes en evenementen die ervoor zorgen dat de schoonmaakbehoefte steeds veranderd. Wij hebben jarenlange ervaring met schoonmaak van scholen en onderwijsinstellingen. Lees hier meer over onze schoonmaak voor scholen en onderwijsinstellingen.

Schoonmaak voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Schoonmaken in de zorg gaat verder dan de nodige hygiënische regels die we moeten naleven. Brom Schoonmaakbedrijf maakt al jaren verschillende soorten zorginstellingen schoon. Wat wij belangrijk vinden is dat wij ten eerste uw patiënten, artsen en overig personeel tevreden houden met onze schoonmaakdienstverlening. Daarnaast vinden wij ‘extra aandacht waar nodig’ een belangrijk streven. Lees hier verder meer over schoonmaak voor ziekenhuizen en zorginstellingen.

Industriële reiniging

Alles heeft onderhoud nodig. Ook het reinigen van uw installaties, systemen, tanks, ruimten, leidingen en fabrieken. Brom Schoonmaakbedrijf heeft jarenlange ervaring met het reinigen van industriële installaties. Wij maken gebruik van modern materieel en efficiënte reinigingstechnieken om het object optimaal te reinigen. Lees meer onze expertise op het gebied van industriële reiniging.

Hotelschoonmaak

In een hotelkamer moet elk spoor van de voorganger gewist zijn. Gasten beoordelen een hotel op smetteloze kamers, gangen en bijvoorbeeld de lobby. Daarom is schoonmaak in de hotelbranche van vitaal belang. Wij begrijpen dat u als hotelier vaak de afweging maakt of u wit uitbesteden of niet? Als u met ons in zee gaat dan geniet van de volgenden voordelen: Het gehele schoonmaakproces kunnen wij voor u uitstippelen. Dit houdt in dat we naast de schoonmaakmedewerkers ook leidinggevende en de kwaliteitscontroleurs leveren. Lees hier meer over de voordelen van het schoonmaakonderhoud binnen uw hotel.

Schoonmaak winkelcentra en winkelruimten

Als het winkelcentrum constant schoon wordt gehouden is dit goed voor het imago van het winkelcentrum wat resulteert dat bezoekers er graag komen. Brom Schoonmaakbedrijf heeft jarenlange ervaring met het schoonmaakonderhoud van winkelcentra, winkels en winkelgebieden. Lees hier meer over onze specialiteiten voor het schoonmaken van winkelcentra en winkelruimten.

Schoonmaak en portiekonderhoud voor Vereniging van Eigenaren (VVE)

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf voor uw vereniging van eigenaren? Wij hebben jarenlang ervaring met verschillende VVE’s en weten heel goed wat er allemaal bij komt kijken voor een totaalreiniging van uw huis, gebouw, galerij, balkon etc. Wij ontzorgen u van al het schoonmaakonderhoud en glasbewassing. Lees hier meer over de voordelen die Verenging van Eigenaren hebben bij het kiezen van de juiste schoonmaakpartner.
Netjes geregeld

Wilt u eens met ons om de tafel zitten of met ons sparren hoe u het beste uw schoonmaakonderhoud kunt regelen met een partner die bekend is met uw branche? Vraag dan bij ons geheel vrijblijvend een offerte op.

Gratis offerte aanvragen

Call Now Button