Scholen schoonmaak is een vak apart.

Schoonmaken van scholen vergt een andere aanpak dan bijvoorbeeld kantoorschoonmaak. Scholen hebben te maken met drukke en minder drukke periodes zoals tijdens de vakantieperiode en evenementen die ervoor zorgen dat uw schoonmaakwensen steeds wijzigt. De aanpak voor scholen schoonmaak is heel divers omdat je te maken hebt met peuters in het primaire onderwijs tot studenten op de universiteit.
Scholen schoonmaken

Uw schoolgebouw weer stralend schoon.

Zoals u waarschijnlijk al weet hebben de resultaten en productiviteit op uw school een direct verband met de hygiëne van uw schoolgebouw. Hoe schoner uw school is, hoe beter de gebruikers kunnen concentreren en presteren. Immers hier geldt ook een opgeruimde ’school’ is een opgeruimd hoofd.

Uw eigen team van schoonmaakspecialisten

Onze ervaren en deskundige schoonmaakkrachten zorgen ervoor dat uw school onderhouden wordt volgens uw eisen en afspraken. Wij maken gebruik van innovatieve machines i.c.m. ouderwetse vakmanschap om kwalitatief schoonmaakwerk af te leveren. Ook kunnen wij bijspringen als er evenementen rondom uw school zijn of als er extra werkzaamheden moeten gedaan worden in de schoolvakanties.

Brom Schoonmaakbedrijf heeft jarenlange ervaring met scholen schoonmaak door het werken voor verschillende soorten onderwijsinstellingen zoals basis- en voortgezet onderwijs, hoge scholen en universiteiten. Ook voor particulieren en volwassen onderwijs bent u bij ons aan het juiste adres.

Kwaliteitsbewaking door inspecties/DKS

Omdat veel onderwijsinstellingen meerdere locaties hebben of een collectief vormen met meerdere scholen is de bewaking van de schoonmaakkwaliteit van hoog belang. Wij bieden daarom inzicht en overzicht van de schoonmaakdienstverlening door periodieke kwaliteitsinspecties uit te voeren. Deze inspecties laten wij doen door onze vakkundige kwaliteitscontroleurs die tevens gediplomeerd zijn en werken volgens het DKS systeem (Dagelijks Kontrole Systeem). Wij geven dan onze schoonmaakkrachten instructies om het zodanig kwaliteitsniveau te waarborgen.

Specialistische werkzaamheden

Naast het schoonmaakonderhoud zijn ook de uitvoering van specialistische werkzaamheden in scholen en onderwijsinstellingen belangrijk. Zorgvuldig periodiek vloeronderhoud zorgt voor duurzaam gebruik van de ruimten en voor een hygiënisch resultaat. Hetzelfde geldt voor glasbewassing, gevelonderhoud en overige specialistische reiniging. Bij verantwoord onderhoud zorgt dit direct voor een beter gebruik door de leerlingen en een aangename omgeving en professionele uitstraling van school. Voor elke locatie stellen wij een programma op maat samen, waarbij we uitgaan van het meest haalbare tegen het beschikbare budget.
Waarom Brom?

 • Scholen schoonmaak expert;
 • Vast aanspreekpunt;
 • Op maat gemaakte efficiënte werkschema’s;
 • Periodiek onderhoud: Grondige en grote schoonmaak in de schoolvakanties;
 • Specialistisch schoonmaakonderhoud expertise in huis;
 • Representatieve en vriendelijke schoonmaakmedewerkers;
 • Flexibel inzetbare schoonmaakkrachten;
 • Kwaliteit wordt bewaakt door regelmatige kwaliteitscontroles door onze gediplomeerde kwaliteitscontroleurs;
 • Flexibel inzetbaar ( ochtend, middag of avond schoonmaak);
 • Goed bereikbaar en snelle service;
 • Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten;
 • Vakkundig, ervaren en in het bezit van een SIEV kwaliteitscertificaat;
 • U bent altijd gegarandeerd van scherpe prijzen, rekening houdend met uw budget. .

Contact

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt naar wat wij kunnen betekenen voor het schoonmaakonderhoud van uw schoolgebouw? Vraag dan bij ons een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat we precies voor u kunnen betekenen. Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op of we kunnen onder het genot van een kopje koffie alles bespreken. Referenties kunnen we op aanvraag verschaffen.
Call Now Button
Open chat