Schoonmaak onderhoud

Schoonmaak onderhoud voor uw organisatie

U heeft het internet afgestruind op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf uit uw omgeving. U hoeft niet meer verder te zoeken, want bij Brom Schoonmaakbedrijf bent u aan het juiste adres. Brom Schoonmaakbedrijf bedient vanuit Utrecht zowel particulieren als zakelijke klanten klanten door het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. We kunnen al uw schoonmaakonderhoud en glasbewassing verzorgen. Sinds 1990 werken we aan sterke klantenreputatie en die willen wij ook behouden.

Cleaning service during work
Schoonmaakbedrijf Utrecht

Waarom Brom?

We hechten veel waarde aan betrouwbaarheid. Immers u wilt een schoonmaakbedrijf die zich houd aan de gemaakte afspraken en de kwaliteit nakomt. We beloven ook alleen datgene wat we kunnen nakomen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast selecteren we alleen betrouwbaar personeel. Regelmatig controleren we op de gewerkte uren zoals wij die hebben ingepland met onze klanten. Dit doen we door een inzichtelijke tijdregistratie. We hanteren een selectieprocedure die toegesneden is op uw pand.

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken met uw vragen. Zo heeft u altijd korte communicatielijnen met ons.

Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service. We hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen we de schoonmaakkwaliteit waarborgen. Omdat we ons realiseren dat er onverwachts een schoonmaakwens kan ontstaan, zijn we goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. We willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan we direct voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

Contact met Brom Schoonmaakbedrijf B.V.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt contact opnemen via onderstaand telefoonnummer , email of via ons contactformulier. U kunt er ook voor kiezen voor dat u teruggebeld word middels het bel-mij-terug-formulier.

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Als u uw gegevens achterlaat op de website ontvangt u antwoord binnen een werkdag.

Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Geheel vrijblijvend