Schoonmaakbedrijf Den Haag

Bespaar op uw schoonmaakkosten

Bent u op zoek naar een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Den Haag? Heeft u op het internet gezocht naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit Den Haag. Heeft u moeite om de juiste samenwerkingspartner uit te kiezen voor uw schoonmaak in Den Haag? Zeer begrijpelijk want er zijn vele schoonmaakbedrijven in Den Haag. U wilt het gewoon schoon hebben en wil het liefst geen omkijken hebben meer naar het regelen van uw schoonmaak? U bent immers zelf veel te druk om hier lang tijd aan te besteden.

Zakelijke schoonmaak
Schoonmaakbedrijf Utrecht

Waarom Brom als schoonmaakbedrijf Amsterdam?

Bespaar op uw schoonmaakkosten, we bieden concurrerende schoonmaaktarieven. En dat zonder verlies op schoonmaakkwaliteit.

Sinds 1990 actief met ervaren en enthousiaste schoonmaakmedewerkers in Den Haag met liefde voor het schoonmaakvak.

Flexibel en snel inzetbaar. We bieden een snelle schoonmaakservice en zijn ook voor spoedklussen in Den Haag snel ter plekke.

Het ‘Wauw-schoonmaakeffect’ en resultaatgericht: Bij ons is het afgesproken resultaat pas behaald als u tevreden bent met on schoonmaakwerk.

Waarom Brom?

Bij Brom Schoonmaakbedrijf Den Haag bent u aan het juiste adres. Brom Schoonmaakbedrijf bedient vanuit Den Haag zowel particulieren als zakelijke klanten in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening zoals schoonmaakonderhoud Den Haagglazenwasser Den Haag tapijtreiniging Den Haag & vloeronderhoud Den Haag. Sinds 1990 vormen wij een begrip voor onze klanten. Onze specialiteiten zijn toegespitst op schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor kantoren, particulieren en bedrijven, winkelcentra, school- en onderwijsinstellingen, bouwlocaties, evenementen, industriële ruimten, zorginstellingen, sport en fitnescentra.

Kwaliteit en betrouwbaar schoonmaakbedrijf Den Haag

Wij vinden het zeer belangrijk om onze afspraken na te komen. U wilt namelijk een betrouwbaar schoonmaakbedrijf uit regio Den Haag waarvan u op aan kunt. Wij selecteren alleen betrouwbaar personeel en controleren regelmatig of de geplande uren daadwerkelijk zijn gemaakt. Dit doen wij door een inzichtelijke tijdregistratie. Wij hanteren een selectieprocedure die toegesneden is op uw pand. We maken heldere afspraken zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Goedkoop schoonmaakbedrijf Den Haag met betaalbare schoonmaakprijzen

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren wij een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget. Als u wilt weten hoeveel het exact kost om een schoonmaker uit Den Haag in te schakelen? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan. U krijgt dan z.s.m. een voorstel gratis opgestuurd.

Vast aanspreekpunt

U krijgt bij de start van de werkzaamheden een kwaliteitsmanager en schoonmaker toegewezen. Ook maken wij gebruik van een logboek waarin de communicatie wordt bijgehouden. De kwaliteitsmanager is verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de schoonmaak. U kunt onze kwaliteitsmanager altijd aanspreken met uw vragen. Zo heeft u altijd korte communicatielijnen met ons.

Sterke service en kwaliteit

Onze bestaande klanten begrijpen wat de toegevoegde waarde is van onze service. Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Door periodieke evaluatiegesprekken te voeren, met onze klanten en medewerkers, kunnen wij de schoonmaakkwaliteit waarborgen. Omdat wij ons realiseren dat er onverwachts schoonmaakbehoefte kan ontstaan, zijn wij goed bereikbaar en kunnen adequaat reageren op uw vragen. Wij willen onze missie klachtenvrij uitvoeren, maar mochten er toch op of aanmerkingen zijn dan staan wij direct voor u klaar. Onze ervaren en gemotiveerde schoonmaakmedewerkers staan voor u klaar om dagelijks dan wel periodiek bij u aan de slag te gaan. Werkzaamheden worden in overleg met u vastgesteld. U kunt kiezen uit schoonmaakonderhoud in de ochtend, middag of in de avond.

Goed bereikbaar en snelle service, ook voor spoedklussen

We doen ons best om zoveel mogelijk bereikbaar te zijn en uw wensen op het gebied van schoonmaak zo spoedig mogelijk te bedienen. We zijn trots dat we één van de snellere schoonmaakbedrijven in Den Haag zijn. Dit houdt in dat we ook in te zetten zijn voor spoedklussen.

Contact met Brom Schoonmaakbedrijf B.V.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via tel: 030 294 83 23 , e-mailen of via onderstaand contactformulier
Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur. Als u uw gegevens achterlaat op de website krijgt u antwoord binnen een werkdag

Meer info?

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Betaalbaar en actuele
scherpe tarieven

Doordat we werken met efficiënte werkprogramma’s, tijdregistratie en een scherp inkoopbeleid hanteren we een aantrekkelijk prijsniveau. In de meeste gevallen komen we tot een optimaal resultaat binnen de grenzen van uw budget.

Geheel vrijblijvend